Dejting Specialisten - Swinger dejting

Swinger dejting

Swinger ’s guide   Det som ansågs partnerbyte tidigare, swinging, har vuxit till att inkludera ett antal sexuella aktiviteter. Också känt som the Lifestyle, det är en bred term som refererar till att engagera sig i en varierande grad av icke-monogamiskt sex.   Vilka är swinger / swingers?   För vissa är idéen med swinging

Swinger ’s guide

 

Det som ansågs partnerbyte tidigare, swinging, har vuxit till att inkludera ett antal sexuella aktiviteter. Också känt som the Lifestyle, det är en bred term som refererar till att engagera sig i en varierande grad av icke-monogamiskt sex.

 

Vilka är swinger / swingers?

 

För vissa är idéen med swinging det första som kommer upp en bild av medelålders män med överkammad flint, polyester t-shirt öppen för att avslöja guldkedjetäckt ölmage, parade med deras lika pråliga översminkade fruar bärande tight minikjol med djurmönster. Som tur är har denna utdaterade karaktärisering äntligen lagts ner för gott.

Swingers krossar alla sociala, politiska, finansiella, raser och religiösa bariärer. Du skulle bli överraskad om du fick reda på att många av dina grannar, vänner, kollegor och kanske även din partner inte har bara funderat på det utan även sysslat med det.

 

Det finns många datingsiter som Victoria Milan där du enkelt kan hitta ett annat par/singel för att utforska det roliga med swingers liv men innan du provar swingerlivsstilen, finns det några regler som du bör veta och följa:

 

Regler för Swinging:

 

 1. Den första gyllene regeln är att NEJ betyder NEJ! Att säga NEJ ska respekteras, oavsett om det är på dansgolvet, i baren eller på ett party. “Ja” kan närsomhelst ändras till NEJ!2.   Kvinnorna har en tendens att leda situationen på partyn, så killar, se till att din kvinna och andra kvinnor känner sig trygga och glada. Om en kvinna känner sig obekväm är chansen stor att du inte kommer att ha en trevlig stund och du kommer förmodligen inte att kunna få henne att komma tillbaka.

 

 1. Var ärlig. Det betyder inte att du behöver dela varje aspekt från ditt liv, men om du är gift och swingar ensam, var ärlig med det.

 

 1. Kom som ett par och lämna som ett par. Det är oförskämt och du kommer förmodligen inte att bli inbjuden igen.

 

 1. Om ni är oeniga om en sak som inte kan lösas på några minuter är det bäst att avsluta för kvällen och gå hem. Att skapa en scen på tillställningen tenderar att få dig att inte bli inbjuden igen.

 

 1. Endast fokusera på din partner genom kvällen. Se till att ni båda känner er bekväma och glada med det som händer runt omkring er och mellan er.

 

 1. Renlighet är ett måste. Det är en social situation så var medveten om rakning och sånt. Värden har ofta munvatten och sånt för att fräscha till sig.
 2. Dress to impress.
  Du gå på date så att säga. Smutsiga jeans & t-shirt är avtändande. ELLER klä upp dig efter kvällens temat för partyt om det finns något. Det är festligare om du kan klä dig efter temat.

 

 1. Bli inte full. Medan ett eller två glas vin kan ta bort det värsta av en annars stressfull stund, bli inte slarvig. Om du måste bli full flr att spela så borde du inte spela alls. Plus at du vill minnas att saker du kommer att se och göra.
 2. Rör inte utan tillåtelse! Om du vill röra någon, kyssa dom eller klämma på deras skinka eller vad som helst, måste du introducera dig själv och fråga om lov först. Du måste fråga personen som du vill röra. Inte deras partner, deras kompis eller någon annan. Och kom ihåg att bara för att du hade tillåtelse en gång betyder det INTE att du har tillåtelse en annan gång.
 3. Ta dig tid att prata med alla sorters par. Även om du inte får till det med någon du vill vara med kan dom vara nyckeln till att möta andra människor som du vill möta.

 

 1. Gå aldrig mellan andra par. Det är inte ditt jobb att leka äktenskapsrådgivare.

 

 1. Det som händer på partyt, eller klubben stannar på partyt. Det du ser och gör måste fortsätta vara privat. Människor som inte var där behöver inte veta. All information som ges ut måste stanna privat.

 

Nu när du har läst klart denna artikel, är du mer än redo för nästa swingerparty. Om du vill titta runt online kan du välja Victoria Milan, den bästa online datingsiten för swingerpar och singlar under 2016.

Top 3 Recommended Sites

Dejting Specialisten - Victoria Milan

Victoria Milan

Overall Rate

4.8 / 5
Dejting Specialisten - Flirtfair

Flirtfair.se

Overall Rate

2.2 / 5
Dejting Specialisten - Lisa18

Erovie – Lisa18.se

Overall Rate

1.7 / 5