Två av tre personer som dejtar online kommer att träffas i verkligheten: hur länge bör du vänta? – Online dating råd

Dating online är inte längre tabu, riskabellt eller ens ovanligt – alla känner någon som är medlem på en eller flera datingsajter och är mer än glada att prata öppet om deras erfarenheter, både bra och dåliga. Och vi känner alla minst en person som träffade sin partner online och som lever lyckliga. “Du har mail” är inte längre en Hollywood fantasi längre.

Med den allmänna uppfattningen av dating online som blir mer och mer positiv, så har även människors upplevelse av att använda det som medium. Faktum är att onlinedating experter där ute har skapat och finjusterat algoritmerna för att matcha dig med likasinnade människor som har samma preferenser, hobby och intressen.

Dessa metoder är så effektiva att en studie från Pew Research Centre visar att två av tre som dejtar online kommer att ta steget och träffas i verkligheten.

Utöver det, gjorde The University of South Florida en undersökning av 433 dejtare online och frågade dom om den optimala tiden att vänta innan man träffas ansikte mot ansikte med sin onlineflört. Responsen var överväldingande att inte vänta för länge.

Det verkar som att ju längre tid du spenderar med att flörta, chatta och lära känna varandra genom en skärm, desto högre blir dina förväntningar och blir mer troligt att du känner dig lite besviken när du träffar din flotta, intelligenta och roliga skrivbordskompanion, som i verkligeheten och på första mötet är mer trolig att känna sig lite nervös och självmedveten. Vänta nu – dom är bara människor!

Så vad är den magiska siffran? Forskare säger att någonstans mellan 17-23 dagar är den bästa tiden att träffas ansikte mot ansikte – och du kommer förmodligen att lära dig mer om den personen på 30 minuter över en kopp te än du skulle gjort under veckor av e-postande.

Top 3 Recommended Sites

Dejting Specialisten - Victoria Milan

Victoria Milan

Overall Rate

4.9 / 5
Dejting Specialisten - Tinder

Tinder App

Overall Rate

4.8 / 5
Dejting Specialisten - Nextlove

Nextlove

Overall Rate

4.7 / 5